علمی فرهنگی ورزشی
شنبه 6 خرداد 1391برچسب:, :: 17:45 ::  نويسنده : رضااشرفی آق گنبد


شنبه 23 ارديبهشت 1391برچسب:, :: 17:9 ::  نويسنده : رضااشرفی آق گنبد


شنبه 23 ارديبهشت 1391برچسب:, :: 16:53 ::  نويسنده : رضااشرفی آق گنبد

چگونه افراد معتاد را بشناسیم ..

 

خواندن این توصیه‌ها را به اولیایی که به تغییر رفتار و گفتار فرزند خود مشکوک شده و نگران آلوده شدن آنان به موادمخدر هستند، توصیه می‌کنیم.
با خواندن این نکات می‌توانید متوجه شوید که آیا فرزند یا احتمالا یکی از بستگان نزدیک شما به دام اعتیاد افتاده ‌است یا خیر.
۱ – معتادان تزریقی، معمولا پیراهن آستین بلند می‌پوشند تا جای تزریق روی دست آنها پنهان بماند.
۲‌ – از دوستان و بستگان دوری می‌جویند، زیرا می‌خواهند احوالشان بر آنان معلوم نشود.
۳‌ – افراد معتاد معمولا دچار کاهش وزن می‌شوند، چون تمایل به خوردن صبحانه، شیر، بستنی و ترشی ندارند، زیرا اگر نشئه باشند، خوردن این مواد نشئگی آنان را از بین می‌برد.
۴ – ساعت خواب معتاد، متغیر است.
۵ – به ورزش و کارهای جسمانی، علاقه‌ای نشان نمی‌دهند.
۶ – فرد معتاد بسیار پرحرف می‌شود، مطالب بیجا و نامناسب زیاد می‌گوید و در همه زمینه‌ها خود را صاحبنظر می‌داند.
۷ – حالت چرت مکرر دارد.

۸ – وقتی به اتاق می‌رود، در را قفل می‌کند، حتی اگر بیرون برود نیز در اتاق را قفل می‌کند.
۹ – به کار، شغل و خانواده بی‌علاقه می‌شود.
۱۰ – چون اعتیاد خود را می‌خواهند بپوشانند، اغلب دروغ می‌گویند و بتدریج به دروغگویی عادت می‌کنند.
۱۱ – معمولا تمایلی به تمیز نگاهداشتن خود ندارند.
۱۲ – دچار مشکلات مزمن گوارشی می‌شوند.
۱۳ – بی‌دلیل پول خرج می‌کنند.
۱۴ – تا یک ساعت پس از مصرف موادمخدر، بدنشان خارش می‌گیرد، مخصوصا در پا، ران و کشاله ران.
۱۵ – دچار آبریزش بینی و عطسه و خماری می‌شوند.
۱۶ – وسایل غیرمتعارف مثل زرورق سیگار، لوله خودکار و گاه سرنگ در جیب او پیدا می‌شود.
۱۷ – بیشتر با افراد مشکوک و ناباب رابطه برقرار می‌کنند.
۱۸ – دیر سر کار می‌روند و هنگام بیداری صورتی پف‌کرده‌ دارند.
۱۹ – از رفتن به مسافرت امتناع می‌کنند.
۲۰ – در روزهایی که طرح مبارزه با معتادان اجرا می‌شود، درخانه می‌مانند.
۲۱‌ – داروهای مخدر در خانه نگه می‌دارند.
۲۲ – به تمدید گواهینامه رانندگی و یا جواز کسب علاقه‌ای ندارند؛ چون می‌ترسند در معاینه پزشکی رازشان فاش شود.
۲۳‌ – اندازه مردمک چشم‌شان تغییر می‌کند و به همین دلیل از عینک دودی استفاده می‌کنند.
۲۴ – هنگام بازگشت به خانه عطر می‌زنند.
۲۵ – اصرار دارند که تنها بیرون بروند.
۲۶ – ‌خبر ترک اعتیاد دیگران را تکذیب می‌کنند.
۲۷ – غیرمتعارف عرق می‌ریزند.
۲۸‌ – دچار سرفه‌های مزمن می‌شوند.
۲۹‌ – اگر معتاد به هروئین باشند، از رفتن به حمام خودداری می‌کنند چون دوش گرفتن، زمان خماری، را محدود می‌کند.



دو شنبه 18 ارديبهشت 1391برچسب:, :: 17:32 ::  نويسنده : رضااشرفی آق گنبد

بواسیر


هیچ کس، به غیر از یک متخصص روده و مقعد، دوست ندارد در مورد بواسیر صحبت کند. اطلاعات کمی در مورد این بیماری در میان عموم وجود دارد، و از طریق رسانه های گروهی نیز اطلاعات کمی ارائه می شود، از اینرو افراد معمولاً تصور می کنند که این بیماری جزء بیماری های نادر است. درصورتی که برخلاف این تصور، افراد بسیار زیادی به آن مبتلا می شود. برطبق تحقیقاتی که در سال 1991 بر این بیماری انجام گرفت، مشخص شد که حدود 100 میلیون امریکایی به آن مبتلا هستند.
مبتلایان بسیاری، احتمالاً از روی خجالت، به دنبال درمان آن برنمی آیند. برای این دسته از افراد، عمل دفع و نشستن بر سطوح سفت و سخت، بسیار دردناک و عذاب آور خواهد بود.
اما برای مبتلایان و همچنین آن دسته از افراد که به این بیماری مبتلا نیستند خبر خوبی داریم: راه های بسیاری برای پیشگیری و درمان این بیماری وجود دارد.
انواع مختلف بواسیر
همه ی ما در قسمت مقعد، رگ های بواسیری داریم. اگر این رگ ها تحریک شوند، ممکن است ملتهب شده، ورم کرده یا حتی خونریزی کنند. اين وضعیت معمولاً بواسیر نامیده می شود. بواسیر دو نوع دارد: بواسیر خارجی و بواسیر داخلی.

بواسیر خارجی
بواسیر خارجی برآمدگی نرمی در اطراف دهانه ی مقعد است. گاهی اوقات ممکن است حالتی به نام بواسیر ترومبوز رخ دهد. در این وضعیت، یک لخته ی خونی ایجاد شده و آن برآمدگی سفت می شود. از آنجا که بافت های اطراف مقعد پوشیده از پایانه های عصبی است، بواسیر خارجی معمولاً بسیار دردناک است.
بواسیر داخلی
از آنجا که پایانه های عصبی حساس در مقابل درد زیادی در داخل کانال مقعد وجود ندارد، این نوع بواسیر خیلی دردناک نیست. اما ممکن است که حین عمل دفع، این بواسیرها خونریزی کنند. گاهاً ممکن است این نوع بواسیر تا اندازه ای ملتهب شود که به خارج دهانه ی مقعد کشیده شود. این وضعیت سقوط و پایین آمدن بواسیر نامیده می شود.
به طور کلی، شدت بواسیر داخلی چهار درجه یا مرحله دارد:

1. در مرحله ی اول، بواسیرهای کوچکی در لایه ی داخلی دهانه ی مقعد ایجاد می شوند. در اکثر این افراد، این مرحله مورد توجه قرار نمی گیرد، مگر اینکه کشیده شدن مدفوع سخت بر روی سطح مقعد ایجاد کمی خونریزی کند.

2. دردرجه ی دوم، قسمت کوچکی از بواسیر در حین عمل دفع از دهانه ی مقعد بیرون می آید. اما بافت پیوندی کانال مقعد هنوز آنقدر سخت و محکم هست تا این بواسیرها را دوباره به داخل مقعد برگرداند.

3. در مرحله سوم، بواسیرهای دردناک در حالت پایین افتادگی و بیرون از مقعد باقی می مانند. اما می توان با دقت زیاد آنها را با دست به داخل دهانه ی مقعد بازگرداند.

4. شدیدترین و جدی ترین مرحله از این بیماری زمانی است که میزان زیادی از این بواسیرها در یک زمان از دهانه ی مقعد بیرون می آیند. این موقعیت دردناک و خطرناک نیاز به جراحی فوری دارد.

علائم
افرادی که به این بیماری مبتلا گشته اند، معمولاً حین عمل دفع دچار خونریزی، خارش، درد و ناراحتی در ناحیه مقعد می شوند. در موارد شدید، بواسیرهای داخلی ممکن است از دهانه ی مقعد بیرون بیایند، و بواسیرهای خارجی لخته های خونی ایجاد خواهند کرد.

آیا شما نیز در خطر ابتلا هستید؟
همه می توانند به بواسیر مبتلا شوند. در واقع بیش از نیمی از افراد پس از 50 سالگی گرفتار این بیماری می شوند.
در اکثر موارد این بیماری از فشار و درد در هنگان انجام عمل دفع ایجاد می شود. از عوامل دیگر این بیماری می توان به وراثت، بالا رفتن سن، یبوست، اسهال، و عمل جنسی اشاره کرد.
وقتی کسی یکبار به این بیماری مبتلا شود، احتمال تکرار مداوم آن بسیار زیاد است. این به این دلیل است که تورم باعث ضعیف شدن دیواره های رگ ها می شود و در نتیجه آمادگی بیشتری برای تورم دوباره پیدا می کنند.

آیا راه هایی برای پیشگیری وجود دارد؟
اگر تابه حال آنقدر خوش شانس بوده اید که به این بیماری مبتلا نشوید، در اینجا راه هایی برای پیشگیری از آن آورده ایم. حتی اگر مبتلا به آن هستید، با این روش ها می توانید از ابتلا شدن دوباره در آینده جلوگیری کنید.

موادغذایی فیبردار بیشتر بخورید: خوردن بیشتر میوه جات، سبزیجات و حبوبات باعث می شود مدفوع بزرگتر شده و آسان تر دفع شود.
مایعات بیشتر بنوشید: خوردن مایعات زیاد، مدفوع را نرم تر می کند و فشار هنگام عمل دفع کمتر می شود.
عمل دفع را سرموقع انجام دهید: به تاخیر انداختن عمل دفع باعث خشک و سفت شدن مدفوع می گردد و دفع آن بسیار دشوار خواهد شد.
ورزش کنید: فعالیت بدنی باعث کاهش فشار وارد بر رگ ها شده و احتمال یبوست را نیز کاهش می دهد.
به مدت طولانی ننشینید و نایستید: نشستن و ایستادن به مدت طولانی بر رگ ها فشار وارد می آورد. اگر کارتان طوری است که باید برای مدتی طولانی بنشینید، حتماً هر از چند گاهی بلند شده و در اطراف چرخی بزنید.

خود-درمانی برای تسکین موقت
گرچه اکثر بواسیرها به خودی خود درمان می شوند، راه هایی هست که بتوانید این فرایند درمانی را سریعتر کرده و از میزان درد خود بکاهید.

حمام کنید: خوابیدن در وان آب گرم به مدت 10 تا 15 دقیقه از تورم و درد می کاهد.
یخ بگذارید: با گذاشتن کمپرس یخ بر روی قسمت آسیب دیده می توانید از تورم آن بکاهید.
از کرم استفاده کنید: کرم های موجود در بازار که حاوی عصاره ی فندق، هیدروکورتیزون یا سایر عوامل ضد التهاب هستند، می توانند به کاهش تورم و درد کمک کنند.

درمان های پزشکی و جراحی
این نوع درمان ها معمولاً برای موارد حاد از بواسیر توصیه می شوند و شامل انواع زیر هستند:

بستن رگ: یک بند لاستیکی به دور بواسیر بسته می شود تا ورود جریان خون به آن را متوقف کند. پس از چند روز، بواسیرها و بند لاستیکی خشک و چروک شده و می افتند، اما ممکن است هفته ها طول بکشد تا ناحیه ی آسیب دیده به طور کامل درمان شود. این مرحله معمولاً بسیار دردناک و همراه با خونریزی است.

تصلب درمانی: یک محلول شیمیایی به داخل رگ تزریق می شود تا بواسیرها را جمع کرده و کوچک کند.
انعقاد: از یک لیزر برای سوزاندن و جمع کردن بافت های بواسیری استفاده می شود.
بواسیر برداری: این روش معمولاً زمان سقوط و پایین افتادن بواسیرها استفاده میشود. این روش به صورت عمل جراحی انجام می شود که نیاز به بستری شدن دارد.

مکمل های گیاهی
روش دیگر برای درمان بواسیر استفاده از ترکیبات گیاهی است. یک مکمل گیاهی به نام همارون برای درمان بواسیر بسیار مفید شناخته شده و هیچ عوارض جانبی نیز ندارد.
عنصر فعال اصلی در همارون، عصاره ی تصفیه شده ی سوفورا ژاپونیکا یا درخت پاگودای ژاپنی است، که باعث نرمال کردن خاصیت نفوذپذیری رگ ها و مویرگ ها شده، دیواره های رگی را مستحکم می کند و مودغذایی لازم برای سلامت رگ ها را فراهم می کند. همارون باعث تسکین درد، خارش، حساسیت و ناراحتی بواسیر می شود.
تحقیقات انجام شده بر روی عصاره های سوفورا نشان داده است که %94 از افرادی که از این ترکیب گیاهی استفاده کرده اند، فارغ از هرگونه خونریزی، خارش، تورم و التهاب بوده اند.

درد کشیدن دیگر کافی است...
اگر بواسیر مورد درمان قرار نگیرد، از مرحله ی عذاب دادن نیز فراتر خواهد رفت. سلامت فیزیکی شما را به کلی برهم خواهد زد و ناراحتی بسیاری برایتان فراهم می آورد. راه های زیادی برای پیشگیری از ابتلا و درمان این بیماری دردآور وجود دارد. پس درد کشیدن دیگر کافی است، باید خود را درمان کنید.




لطفاً با خريد Cd مردمان از سايت خود حمايت كنيد. در صورت حمايت از ما: شاهد مقالات و مطالبي بسيار متنوع تر و آموزنده تر براي بهبود زندگيتان خواهد بود. به اين منـظور اينجا كـليك كنيد. سايت مردمان متعلق به همه مردمان خوب ايران زمين اسـت.


 


دو شنبه 18 ارديبهشت 1391برچسب:, :: 17:32 ::  نويسنده : رضااشرفی آق گنبد

بيماري هاي مقاربتي (std)


بيماري هاي مقاربتي (std)

نويسنده : دکتر بابک جمشیدیان-جراح و متخصص بيماريهاي كليه

بيماري هاي مقاربتي با اصطلاحاً(std) از بيماري هاي نسبتاً شايعي هستند كه از شخصي به شخص ديگر به دنبال تماس جنسي منتقل مي شوند. بطوري كه از بيست نوع مختلف آن حدود 13 ميليون نفر در آمريكا گرفتار آن هستند كه خوشبختانه بيشتر آن ها قابل درمان است. شما با مطالعه اين مقاله چگونگي ابتلا به آن، بهترين روش درمان و ساير اطلاعات لازم را كسب خواهيد كرد.
اين گروه از بيماري ها مي توانند صدمه زا، دردناك، تحريك كننده يا حتي براي ادامه زندگي خطرناك باشند.


علت Std ها چيست؟
باكتري يا ويروس هايي هستند كه در محيط گرم و مرطوب بدن رشد كرده، ايجاد علايم مي كنند.


Std ها چگونه منتشر مي شوند ؟
بيشتر آن ها از طريق مايعات بدن از فردي به فرد ديگر در اثر فعاليت جنسي منتقل شده، بعضي نيز در اثر تماس با خون آلوده قابل انتقال هستند.
براي مثال بعضي از آن ها با استفاده از سرنگ مشترك از فردي به فرد ديگر جابجا مي شوند و يا از مادر آلوده به نوزاد و حين زايمان يا شير دادن منتقل مي شود.


علامت آلودگي به آن ها چيست؟
ترشحات بدو و نيز معمول از دستگاه تناسلي خانم ها، درد از ناحيه ناف تا دستگاه تناسلي، درد در كشاله ران ها و اطراف دستگاه تناسلي، سوزش و خارش در دستگاه تناسلي، خونريزي سوزش و خارش در دستگاه تناسلي، خونريزي غير معمول رحم، درد دستگاه تناسلي خانم ها حين نزديكي يا ترشحات از مجرا در آقايان، برجستگي هاي دردناك در اطراف دستگاه تناسلي، مقعد ، دهان يا كشاله ران ها؛، درد سوزش در هنگام دفع ادرار يا مدفوع، تكرر ادرار يا زخم هاي تناسلي.


چه كسي در خطر Std است؟
خانم ها يا آقايان در هر سطح و توانايي اقتصادي، جوانان مخصوصاً آن ها كه با افراد مختلف نزديكي دارند، بالغيني كه از سوزن ها آلوده جهت تزريق داخل وريدي استفاده مي كنند.


چگونگي تشخيص ؟
توسط معاينه پزشك، كشت ترشحات يا آزمايش خون.


شايع ترين آن ها كدام است و چگونه درمان مي شوند ؟
ـ كلاميديا: شايع ترين نوع بوده كه 8-4 ميليون نفر را در سال مبتلا مي نمايد و از طريق تماس جنسي با راه هاي متعارف و غير متعارف منتقل مي شود.
بعضي از آن ها بعلت نداشتن، علامت خاص تشخيص داده نمي شوند. در آقايان ادرار كردن دردناك و ترشحات مجزا و در خانم هاي دردهاي تحتاني شكم و ترشحات رحمي جزو علايم آن محسوب مي گردد و درمان با آنتي بيوتيك است.
ـ سوزاك : تقريباً سالانه 000/400 مورد در آمريكا گزارش مي شود. علايم آن شبيه كلاميديا بوده با آنتي بيوتيك درمان مي شود.
ـ سيفليس: آلودگي با ان خطرات جاني دارد. راه هاي انتقال مانند قبل است ولي گاهي اوقات تماس با زخم پوستي ناشي از بيماري به ساير افراد قابل انتقال است. معمولاً اولين علامت آن زحم روي دستگاه تناسلي، لب ها و ساير نقاط تماس است.
درمان انتخاب آن پني سيلين بوده موارد درمان نشده بصورت مزمن به ساير دستگاه هاي بدن مانند دستگاه عصبي اثر كرده گاهي باعث التهاب پرده مغز و مرگ مي گردد.
ـ هرپس يا تبخال: اصطلاحاً Hsv-2 خوانده مي شود، در اثر تماس پوست به پوست آلوده(در هنگام فعاليت جنسي) منتقل مي شود.
نوع شماره 1 آن با تب خال لب نيز مي تواند منتقل مي شود.
علايم آن را مي توان داروهاي ضد ويروس كنترل كرد ولي درمان قاطع ندارد.
ـ ايدز (aids) : عامل آن ويروس است، قابل درمان نبوده و كشنده است. اين ويروس با فلج سيستم دفاعي بدن باعث بروز بيماري هاي خطرناك مانند سرطان يا عفونت همه گير در بدن مي گردد. از طريق تماس جنسي، سوزن آلودگ قابليت انتقال دارد. ابتداي آلودگي بدون علامت است. بعضي علايم سرماخوردگي را تجربه مي كنند كه در مدت چند هفته از بين رفته و ويروس تا سال ها در بدن بدون فعاليت مي باشد و بعداً علايم بصورت بيماري هاي مختلف كشنده بروز مي كند.
ـ هپاتيت B : عامل آن ويروس خطرناك و به كبد حمله مي كند از طريق فعاليت جنسي و يا خون و سوزن آلوده منتقل مي شود.
000/120 مورد جديد در سال گزارش مي شود. 30% بدون علامت و سايرين سردرد، تب ، درد عضلاني، تهوع، بي اشتهايي خواهند داشت. با گرفتار شدن كبد بيماري سيروز يا نارسايي كبد و احتمالاً سرطان كبد بروز مي كند. همراه با آن زردي و تيره شدن ادرار خواهد بود.
ـ زگيل تناسلي: عاملي آن ويروس Hpv است از طريق فعاليت جنسي منتقل و بصورت برجستگي گوشتي قارچي شكل بر روي آلت ظاهر مي شود. اغلب متعدد است گاهي داخل مجراي ادرار نيز گرفتار مي شود. سالانه 5/5 ميليون مورد جديد در آمريكا گزارش مي شود. با استفاده از يخ زدن، ليزر، شيمي درماني مي توان علايم را برطرف نمود ولي درمان قاطع ندارد.


نحوه پيشگيري :
ـ پرهيز از تماس جنسي با افراد آلوده
ـ ارتباط جنسي خانوادگي (با همسر)
ـ استفاده از كاندوم
ـ پرهيز از تماس با سوزن هاي مصرف شده


آيا عوارض ديگر نيز بدنبال دارد؟
- ناباوري در خانم ها و آقايان
ـ آلودگي نوزداني كه با شير مادر تغذيه مي شوند.
ـ سرطان دهانه رحم در صورت وجود ويروس Hpv در همسر


آيا من بايد از نظر Std كنترل شوم ؟
اگر هر يك از علايم فوق را داشتيد يا اگر نزديكي مشكوكي تجربه كرديد، بهتر است نظر Hiv يا ويروس ايدز، Hbv يا ويروس هپاتيت و سيفليس آزمايش شويد.
Venus is offline  
بيماري هاي مقاربتي (std)

نويسنده : دکتر بابک جمشیدیان-جراح و متخصص بيماريهاي كليه

بيماري هاي مقاربتي با اصطلاحاً(std) از بيماري هاي نسبتاً شايعي هستند كه از شخصي به شخص ديگر به دنبال تماس جنسي منتقل مي شوند. بطوري كه از بيست نوع مختلف آن حدود 13 ميليون نفر در آمريكا گرفتار آن هستند كه خوشبختانه بيشتر آن ها قابل درمان است. شما با مطالعه اين مقاله چگونگي ابتلا به آن، بهترين روش درمان و ساير اطلاعات لازم را كسب خواهيد كرد.
اين گروه از بيماري ها مي توانند صدمه زا، دردناك، تحريك كننده يا حتي براي ادامه زندگي خطرناك باشند.


علت Std ها چيست؟
باكتري يا ويروس هايي هستند كه در محيط گرم و مرطوب بدن رشد كرده، ايجاد علايم مي كنند.


Std ها چگونه منتشر مي شوند ؟
بيشتر آن ها از طريق مايعات بدن از فردي به فرد ديگر در اثر فعاليت جنسي منتقل شده، بعضي نيز در اثر تماس با خون آلوده قابل انتقال هستند.
براي مثال بعضي از آن ها با استفاده از سرنگ مشترك از فردي به فرد ديگر جابجا مي شوند و يا از مادر آلوده به نوزاد و حين زايمان يا شير دادن منتقل مي شود.


علامت آلودگي به آن ها چيست؟
ترشحات بدو و نيز معمول از دستگاه تناسلي خانم ها، درد از ناحيه ناف تا دستگاه تناسلي، درد در كشاله ران ها و اطراف دستگاه تناسلي، سوزش و خارش در دستگاه تناسلي، خونريزي سوزش و خارش در دستگاه تناسلي، خونريزي غير معمول رحم، درد دستگاه تناسلي خانم ها حين نزديكي يا ترشحات از مجرا در آقايان، برجستگي هاي دردناك در اطراف دستگاه تناسلي، مقعد ، دهان يا كشاله ران ها؛، درد سوزش در هنگام دفع ادرار يا مدفوع، تكرر ادرار يا زخم هاي تناسلي.


چه كسي در خطر Std است؟
خانم ها يا آقايان در هر سطح و توانايي اقتصادي، جوانان مخصوصاً آن ها كه با افراد مختلف نزديكي دارند، بالغيني كه از سوزن ها آلوده جهت تزريق داخل وريدي استفاده مي كنند.


چگونگي تشخيص ؟
توسط معاينه پزشك، كشت ترشحات يا آزمايش خون.


شايع ترين آن ها كدام است و چگونه درمان مي شوند ؟
ـ كلاميديا: شايع ترين نوع بوده كه 8-4 ميليون نفر را در سال مبتلا مي نمايد و از طريق تماس جنسي با راه هاي متعارف و غير متعارف منتقل مي شود.
بعضي از آن ها بعلت نداشتن، علامت خاص تشخيص داده نمي شوند. در آقايان ادرار كردن دردناك و ترشحات مجزا و در خانم هاي دردهاي تحتاني شكم و ترشحات رحمي جزو علايم آن محسوب مي گردد و درمان با آنتي بيوتيك است.
ـ سوزاك : تقريباً سالانه 000/400 مورد در آمريكا گزارش مي شود. علايم آن شبيه كلاميديا بوده با آنتي بيوتيك درمان مي شود.
ـ سيفليس: آلودگي با ان خطرات جاني دارد. راه هاي انتقال مانند قبل است ولي گاهي اوقات تماس با زخم پوستي ناشي از بيماري به ساير افراد قابل انتقال است. معمولاً اولين علامت آن زحم روي دستگاه تناسلي، لب ها و ساير نقاط تماس است.
درمان انتخاب آن پني سيلين بوده موارد درمان نشده بصورت مزمن به ساير دستگاه هاي بدن مانند دستگاه عصبي اثر كرده گاهي باعث التهاب پرده مغز و مرگ مي گردد.
ـ هرپس يا تبخال: اصطلاحاً Hsv-2 خوانده مي شود، در اثر تماس پوست به پوست آلوده(در هنگام فعاليت جنسي) منتقل مي شود.
نوع شماره 1 آن با تب خال لب نيز مي تواند منتقل مي شود.
علايم آن را مي توان داروهاي ضد ويروس كنترل كرد ولي درمان قاطع ندارد.
ـ ايدز (aids) : عامل آن ويروس است، قابل درمان نبوده و كشنده است. اين ويروس با فلج سيستم دفاعي بدن باعث بروز بيماري هاي خطرناك مانند سرطان يا عفونت همه گير در بدن مي گردد. از طريق تماس جنسي، سوزن آلودگ قابليت انتقال دارد. ابتداي آلودگي بدون علامت است. بعضي علايم سرماخوردگي را تجربه مي كنند كه در مدت چند هفته از بين رفته و ويروس تا سال ها در بدن بدون فعاليت مي باشد و بعداً علايم بصورت بيماري هاي مختلف كشنده بروز مي كند.
ـ هپاتيت B : عامل آن ويروس خطرناك و به كبد حمله مي كند از طريق فعاليت جنسي و يا خون و سوزن آلوده منتقل مي شود.
000/120 مورد جديد در سال گزارش مي شود. 30% بدون علامت و سايرين سردرد، تب ، درد عضلاني، تهوع، بي اشتهايي خواهند داشت. با گرفتار شدن كبد بيماري سيروز يا نارسايي كبد و احتمالاً سرطان كبد بروز مي كند. همراه با آن زردي و تيره شدن ادرار خواهد بود.
ـ زگيل تناسلي: عاملي آن ويروس Hpv است از طريق فعاليت جنسي منتقل و بصورت برجستگي گوشتي قارچي شكل بر روي آلت ظاهر مي شود. اغلب متعدد است گاهي داخل مجراي ادرار نيز گرفتار مي شود. سالانه 5/5 ميليون مورد جديد در آمريكا گزارش مي شود. با استفاده از يخ زدن، ليزر، شيمي درماني مي توان علايم را برطرف نمود ولي درمان قاطع ندارد.


نحوه پيشگيري :
ـ پرهيز از تماس جنسي با افراد آلوده
ـ ارتباط جنسي خانوادگي (با همسر)
ـ استفاده از كاندوم
ـ پرهيز از تماس با سوزن هاي مصرف شده


آيا عوارض ديگر نيز بدنبال دارد؟
- ناباوري در خانم ها و آقايان
ـ آلودگي نوزداني كه با شير مادر تغذيه مي شوند.
ـ سرطان دهانه رحم در صورت وجود ويروس Hpv در همسر


آيا من بايد از نظر Std كنترل شوم ؟
اگر هر يك از علايم فوق را داشتيد يا اگر نزديكي مشكوكي تجربه كرديد، بهتر است نظر Hiv يا ويروس ايدز، Hbv يا ويروس هپاتيت و سيفليس آزمايش شويد.



درباره وبلاگ

به وبلاگ من خوش آمدید اینجانب رضا اشرفی دانشجوی کارشناسی رشته مهندسی فتاوری اطلاعات، متولد 1362 از روستای آق گنبد و در ارومیه سکونت دارم. این وبلاگ جهت اطلاع رسانی در حوزه های مختلف ایجاد شده است امیدورام با راهنمایی های خود، بنده حقیر را در هرچه بهتر کردن وبلاگ یاری فرمائید.
آخرین مطالب
پيوندها
ساعت کاسیو">ساعت کاسیو

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان علمی فرهنگی ورزشی و آدرس ashrafireza.com.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





نويسندگان